Baux

Tatjana Fairhurst

January 2017
Tatjana Fairhurst, Interior Designer at I-AM, recently selected the turquoise version of BAUX wall panels for the Water Studio, Hansgrohe’s new hub in London. She says, “We knew we wanted to create a space that allowed the products and conversation to come to the fore. BAUX designs were a part of that strategy. The client had a vision to create a space that celebrated water. Within that space they wanted a sanctuary for meetings and discussions. We wanted to design a simple, honest space, with subtle colours and decoration. And the sound insulation of these panels is impressive. The client was worried that noise would seep in and out through the glass doors, so were impressed at how quiet and calm it felt to sit inside the room. It’s quiet, and the colours are soft and reflective.”